riool verstopt

Een riool ontstoppen kunt u heel goed zelf doen, er zijn verschillende trucjes om een acute verstopping op te lossen. Soms is het echter beter om direct een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Voor een riool ontstoppen in Almere kunt u bijvoorbeeld terecht bij ORS Rioolservice. Zij staan zelfs ‘s nachts voor u klaar om uw rioleringsproblemen op te lossen. Maar wij zouden geen Nederlanders zijn als we het zelf niet eerst zouden proberen op te lossen. Daarom geven wij u enkele tips om uit te proberen, zodat uw riool zo snel mogelijk weer ontstopt is!

Even doordrukken

Soms heeft de verstopping gewoon even een zetje nodig. Trek daarom snel uw rubberen handschoentjes aan, en duik die WC-pot maar in. Als u niets voelt zit de verstopping waarschijnlijk te diep om op deze manier verholpen te worden. Mocht u wel iets voelen, probeer dan door heen en weer te bewegen de verstopping losser te maken.

Wasmiddel doet wonderen

Als de verstopping iets losser zit, kunt u proberen om een pan kokend water met wat afwasmiddel door het toilet te spoelen. De zeep zorgt voor een glibberiger riool, waardoor de verstopping gemakkelijker doorloopt. Het hete water kan eventuele ophopingen wat zachter maken. Denk bijvoorbeeld aan uitgehard vet uit een juspan, die weer zacht wordt bij verwarming.

Schakel een rioolservice in

In het geval dat uw riool hierna nog steeds verstopt is, is het misschien beter om een rioolservice in te schakelen. Voor het riool ontstoppen in Almere kunt u het beste ORS Rioolservice bellen. De vakkundige medewerkers hebben uw probleem dezelfde dag nog opgelost!

Wacht niet te lang, bel direct een ontstoppingsdienst

Veel mensen wachten te lang met het bellen van een professionele ontstoppingsdienst bij een verstopt riool. Zij hopen dat de verstopping vanzelf over gaat en bellen de professional pas als dit echt niet blijkt te gebeuren. Door direct een professionele ontstopper te bellen bij een verstopt riool, kunt u de schade aan de riolering beperken. Wacht u te lang, dan kunnen de rioolbuizen namelijk verder beschadigen en dit kost u achteraf alleen maar meer geld. Blijf dus niet te lang zitten met een verstopt riool, maar raadpleeg direct een professionele ontstoppingsdienst Amsterdam om uw rioolverstopping te laten bestrijden.

Comments are disabled.